Curetik nahaprobleemide leevendajast salv aitab kõige vastu

Tänapäeval on kosmeetikatoodete kasutamine laialt levinud. Iga täiskasvanu teeb seda, kuid vale toote valimisel võib lõpptulemus olla kehale karm. Me MaiWistikus armastame teha klientide naha õnnelikuks ja parim tasu selle eest on üks rõõmus looduskosmeetika sõber. Küsisime imeliselt Enna Juhkamilt, mõned küsimused meie toodete, teevaliku ja ilurutiinide teemal. Lisaks kõigele muule jagas ta meiega ka oma lemmiktoodet. Loe täpsemalt edasi!

 

brändisaadik

 

1. Kas sul on mõni hommiku- või õhturutiin, mis annab päevale tõuke või just võtab päeva tempo maha? 

Mul väga pikalt pole olnud ühtegi rutiini, aga mida aeg edasi, seda tugevamalt hakkab vajadus tekkima. Kui minu ellu tuli koer tekkis automaatselt ka püsivam rutiin. Ärkan, näopesu, kiire võimlemine ja klaas vett ning välja jalutama. Iga ilmaga. Õhtuti püüan enne magamaminekut telefoni enam mitte vaadata. Teha ära kõik toimetused ja lugeda. Lugemine aeglustab hingamist, mis omakorda aitab kehal ja ajul juba lõdvestuda. Tänu sellele on lihtsam magama jääda. Kui on kiirem õhtu siis lihtsalt teen mõned hingamisharjutused, mis aitavad aju rohkem välja lülitada ja kiiremini magama jääda.

2. Mis sind õnnelikuks teeb?

Päike, vikerkaar, rõõmus koer, kallid lähedased. Hea toit. Püüan viimasel ajal rohkem rõõmu tunda väiksematest asjadest.

3. Mida hindad oma tervise hoidmise juures enim?

Aina enam olen hakanud tähelepanu pöörama toidule ja ka toodetele mida kasutan ja kuidas kasutan. Toiduni viis mind küll tervisehäda, aga imelikul kombel olen ma selle eest isegi tänulik, kuna minu elu tegelikult läks hoopis täisväärtuslikumaks.

4. Mille põhjal valid ilutooted? 

Varasemalt mul väga oluline polnud. Võtsin, mis soovitati või millest jõud üle käis. Pärast ühte nahahäda hakkasin rohkem tähelepanu pöörama ja õnneks elasin ma vastasmajas aga samas hoovis ühe taimevõluriga.

 

nahaprobleeme leevendav salv

 

5. Milline on sinu lemmik MaiWistiku toode?

Vaieldamatult Curetik. See aitab kõige vastu!

6. Kas sul on mõni tore lugu tootega jagada? Mis kogemuse oled kasutades saanud?

Palju. Näiteks oli mul kõõma ja peanaha sügelusega probleeme, aga kui hakkasin kasutama Clensik meigieemaldusõli siis natuke läks ikka juuksepiirile ka. Ühel õhtul mõtlesin, et aga masseeriks enne pesu rohkem peanahale õli. Ning tulemus oli hea. Sealt edasi avastasingi Bloomik kehaõli, mida kasutada.

Curetikuga olen ravinud kõike. Oma jonnakat näonahka, meigialuskreemina kasutanud, marrastuste peale pannud jne. Punnide ja muu hädade jaoks kasutan nüüd ka Cupikut.

Cupikuga aitasin ühte väikest beebit, keda oli putukas hammustanud ja punn põsel läks väga põletikuliseks ja suureks. Kaks päeva hiljem lapse ema ütles, et alles vaid väike täpikene. Ühel lähedasel tüdrukul tekkisid ka käele mõned punnid (arvatavasti putukas) ja 10h hiljem oli vahe märgatav.

 

looduskosmeetika

 

7. Kuidas on sinu suhted loodusega?

Mulle väga meeldib looduses käia ja olla. Loodus rahustab ja toob kuidagi tagasi hetkesse. Olen ise ka maal kasvanud, eks see on ka oma jälje jätnud.

8. Milline on su lemmik aastaaeg? Miks?

Kevad. See eriline heleroheline värv, kõik ärkab ja õhus on soojust. Siis kasvavad ka mu lemmik lilled. Inimesed naeratavad rohkem, ise jaksad rohkem. Kevad on helge!

9. Millised ravimtaime teed on sinu lemmikud?

Minu vaieldamatu lemmik on pärnaõie tee. Lapsepõlvest lemmik on vaarikavarre tee, ikka puupliida peal pikalt keedetud. Uus avastus on olnud põdrakanep.

 

kehaõli

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist moderaatori poolt heaks kiita.