Looduslikud võlurid: Kuidas vereurmarohu salv ja angervaksaõli muudavad su elu paremaks?

Tänapäeval otsivad paljud inimesed looduslikke viise oma tervise ja heaolu toetamiseks ning kodused abivahendid on selleks suurepärane võimalus. Tutvustame sulle kahte kõige olulisemat looduslikku abivahendit, mis tasuks kõigil kodus olemas olla.

Esimene neist on vereurmarohu salv, mida on kasutatud juba sajandeid erinevate terviseprobleemide leevendamiseks. Vereurmarohu salv sisaldab looduslikke ühendeid, nagu flavonoidid ja fenoolhapped, mis omavad põletikuvastaseid ja valu leevendavaid omadusi. See võib olla kasulik mitmesuguste nahaprobleemide, nagu putukahammustused, nahalööbed või väiksemad haavad, ravimisel. Lisaks on vereurmarohul antibakteriaalsed omadused, mis aitavad vältida infektsioonide teket.

Teine oluline looduslik abivahend on angervaksaõli, mis on tuntud oma rahustavate ja põletikuvastaste omaduste poolest. Angervaksaõli sisaldab antioksüdante, mis aitavad võidelda vabade radikaalidega, mis kahjustavad naharakke ja kiirendavad vananemisprotsessi. Seda saab kasutada naha niisutamiseks, pehmendamiseks ning väiksemate ärrituste ja põletike leevendamiseks. 

Need kaks looduslikku abivahendit, vereurmarohu salv ja angervaksaõli, võivad olla suureks abiks erinevate terviseprobleemide korral ning neil on ka mitmeid teisi kasulikke omadusi. Uurime lähemalt nende kasulikkust, et saaksid need kaks võlurit oma igapäevasesse ellu edukalt rakendada.

 

 kuiv nahk

 

Vereurmarohu salv aitab iga probleemi korral

Vereurmarohu salv (CURETIK) on abiks peaaegu iga probleemi korral:

  1. Nahaprobleemid: Vereurmarohtu, mida tuntakse ka Chelidonium majus nime all, teatakse tema ravivate omaduste poolest ning on traditsiooniliselt kasutatud erinevate nahaprobleemide korral. Taim aitab rahustada nahaärritust, löövet või sügelust.

  2. Haavade paranemine: Vereurmarohi soodustab haavade paranemist ja pakub leevendust väiksematele lõigetele või hõõrdumistele. Taim aitab vähendada põletikku ja toetada naha loomulikku paranemisprotsessi.

  3. Põletikuvastased omadused: Vereurmarohus leiduvad aktiivsed ühendid nagu alkaloidid ja flavonoidid, mis omavad teadaolevalt põletikuvastaseid omadusi. 

  4. Nahahooldus: Vereurmarohu palsamit võib kasutada osana oma nahahooldusrutiinist. Seda võib kanda nahale niisutamiseks ja selle toitmiseks, mis omakorda tagab pehme ja elastse naha.

  5. Rahustavad omadused: Vereurmarohu rahustav toime teeb sellest kasuliku lisa sinu koduste looduslike ravivõimaluste hulgas. Seda saab kasutada, et leevendada ebamugavustunnet, mis on seotud kergete põletuste, putukahammustuste või nõelamistega.

 

Miks valida mesilasvaha salvi sisse?

Mesilasvaha pakub mitmeid eeliseid sinu nahale võrreldes teiste vahadega. Mesilasvaha moodustab nahale loomuliku barjääri, lukustades niiskuse ja takistades kuiva ja ketendava naha teket. See aitab säilitada naha loomulikku niiskustaset, hoides naha pehme ja elastse. Kaitsev barjäär kaitseb nahka ka keskkonnamürkide ja karmide ilmastikutingimuste eest.

Mesilasvahal on pehmendavad omadused, mis aitavad nahka siledamaks muuta. Lisaks on tal põletikuvastased omadused, mis suudavad leevendada ärritunud ja põletikulist nahka. Vaha suudab leevendada väiksemaid nahaprobleeme nagu kuivus, sügelus ja punetus. Veel sisaldab mesilasvaha A-vitamiini, mis toetab naha loomulikku paranemisprotsessi.

Mesilasvaha peetakse mittekomedogeenseks, mis tähendab, et ta ei ummista sinu poore. See võimaldab nahal hingata, olles samal ajal kaitstud. Just see teeb mesilasvaha sobivaks erinevatele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule ja aknele kalduvale nahale.

Mesilasvaha sisaldab looduslikke antioksüdante, mis aitavad kaitsta nahka vabade radikaalide ja oksüdatiivse stressi eest. Need antioksüdandid aitavad vähendada vananemise märke ja soodustada nooruslikumat välimust.

 

 kare nahk

 

Angervaksaõli kui sinu uus parim sõber

Angervaksaõli (CLENSIK) võiks kodus olla mitmel põhjusel:

  1. Valu leevendamine: Angervaks, mida tuntakse ka Filipendula ulmaria nime all, sisaldab looduslikke ühendeid nagu salitsülaadid, mis omavad valuvaigistavaid omadusi. Angervaksaõli võib kasutada välispidiselt, et leevendada kerget valu, lihaspingeid või liigeste ebamugavust.

  2. Põletikuvastased omadused: Angervaksaõlis sisalduvad aktiivsed ühendid nagu flavonoidid ja fenoolhapped, mis omavad põletikuvastaseid omadusi. Angervaksaõli kandmine kahjustatud piirkondadele võib aidata vähendada põletikku, mis on seotud näiteks artriidi või spordivigastustega.

  3. Nahahooldus: Angervaks on tuntud oma rahustavate ja niisutavate omaduste poolest, et toita nahka ning jätta see pehmeks ja elastseks. Samuti võib seda kasutada massaažiõlides või vannitoodetes lõõgastava ja noorendava toime saavutamiseks.

  4. Peavalu leevendamine: Tänu oma valuvaigistavatele omadustele võib angervaksaõli kanda välispidiselt meelekohtadele või laubale, et aidata leevendada peavalusid või suisa migreeni.

  5. Seedetrakti tugi: Angervaksa on traditsiooniliselt kasutatud seedesüsteemi tervise toetamiseks. Angervaksaõli võib kasutada välispidiselt kõhu masseerimiseks, soodustades lõõgastumist ja seedehäirete leevendamist.

Meie oleme alati keskendunud angervaksa väe kiitmisele läbi nahahoolduse, sest taim on kasulik mitmel viisil. Selle looduslikud antioksüdandid, nagu flavonoidid ja fenoolhapped, aitavad võidelda vabade radikaalidega, mis igapäevaselt kahjustavad naharakke ja kiirendavad vananemisprotsessi. Lisaks sellele stimuleerib angervaks sisalduv salitsüülsalitsiin kollageeni tootmist, mis säilitab naha elastsuse ja nooruslikkuse ning vähendab peeneid kortse. Angervaksal on ka põletikuvastane toime, mis vähendab naha põletikku, parandades naha üldist tervist ja välimust. Lisaks sellele niisutab ja rahustab angervaksaõli nahka, vähendades kuivust ja karedust ning andes nahale noorusliku sära. Tulemuseks on sile ja pringim nahk, mis aitab vähendada vananemise märke.

 

näoõli

 

Miks eelistada ekstra neitsioliiviõli?

Meie kasutame ainult esimese pressi õlisid. Peamine erinevus ekstra neitsioliiviõli kasutamisel nahahoolduses võrreldes teiste pressitud õlidega seisneb õli kvaliteedis ja puhtuses. Ekstra neitsioliiviõli peetakse kõrgeima kvaliteediga oliiviõliks, mis saadakse mehaanilisel pressimisel ilma kemikaalide või liigse kuumuseta. See õrna ekstraheerimismeetodi abil säilivad õli looduslikud omadused, sealhulgas antioksüdandid, vitamiinid ja rasvhapped. Tea, et kõik, millel ei ole enam peal kirjas "esimese pressi õli", on töödeldud õlid ning keegi ei tea, kui palju sinna kasulikku üldse sisse jäi. Kosmeetikamaailmas tihti kasutatakse töödeldud õli, et vabaneda originaalsest looduslikust lõhnast. Seda tehes vabanetakse aga ka paljudest kasulikest ainetest konkreetses õlis. Seda, millist õli keegi kasutab, ei pea pudelile kirjutama. 

Ekstra neitsioliiviõli valmistatakse oliivide esimesest pressimisest, mis annab premium-kvaliteediga õli. Sellel on madal happesuse tase ning ületab teiste oliiviõli klasside maitse ja aroomi poolest.

Ekstra neitsioliiviõli on rikas kasulike ühendite nagu polüfenoolid, E-vitamiin ja monoküllastumata rasvhapped poolest. Need komponendid omavad antioksüdantset ja põletikuvastast toimet, mis tulevad terve naha hoidmisel kasuks. Ekstra neitsioliiviõlil on kõrge oleiinhappe sisaldus, mis aitab nahka niisutada ja toita. See moodustab kaitsebarjääri, takistades niiskuse kadu ning hoides naha niisutatud ja elastse. Ekstra neitsioliiviõlis sisalduvad polüfenoolid ja E-vitamiin toimivad antioksüdantidena, kaitstes nahka vabade radikaalide ja oksüdatiivse stressi eest. See aitab võidelda vananemise märkide vastu ja soodustada tervemat nahka.

Nii angervaksaõli CLENSIK kui ka vereurmarohu salv CURETIK sobivad kogu perele, just, isegi beebidele, noorukitele, meestele ja naistele. Meie e-poest leiad mõlemad 100% looduslikud tooted kerge vaevaga.

 

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist moderaatori poolt heaks kiita.