Curetik oli sõna otseses mõttes ainus, mis neid ekseemi puhul aitas

Vali looduskosmeetika, sest puhas ja mittetoksiline on see, mida loodus armastab. Kuna teadus liigub edasi, liigume meie, inimesed, oma maailma loomise suunas. Maailm, kus me ei pea järgima loodusseadusi ja võiksime lähtuda ainult kemikaalidest ja inimtekkelistest asjadest. Kõlab nagu mõni ulmefilm.

MaiWistik ei poolda tehislikku maailma ja oleme õnnelikud, et meie LIS inimesed ehk Loomuliku Ilu Saadikuid on looduse toetamise sõnumi edendamisel ühinenud.

Novembris vestlesime sertifitseeritud holistilise toitumisspetsialisti ja naiste tervise spetsialisti Miriam Gubovicovaga. Miriamiga vesteldes kumab tema tõsiselt soe ja positiivne sära isegi läbi kirjapildi.

 

looduskosmeetika

 

1) Kas sul on mõni rutiin, mis annab päevale tõuke või just võtab päeva tempo maha?

Mul on nii hommikune kui õhtune rutiin. Ausalt öeldes on hommikuid veidi lihtsam hoida. Õhtul tihti ei oska ja kell on 23:30... Minu jaoks on esimene asi hommikul hambaid pesta (kasutan ka keelekaabitsat) ja siis mediteerida 20-30 minutit. Kohe pärast seda pean ma koeraga jalutama. Enamikel päevadel teeme seda Andriga koos :) Siis tulen koju ja teen oma kofeiinivaba kohvi toore munakollase, vahtrasiirupi, kollageeni ja rasvaga. See täidab hästi kõhu. Käin duši all ja teen voodi ära. Mul ei saa tõesti head päeva olla, kui ma voodit ei tee :D See on imelik, ma tean.

Õhtul läheme tavaliselt koerakesega naabruskonnas pikemale jalutuskäigule. Ja kas enne või pärast seda proovin kasutada punase valguse teraapiat. Ma pean õhtul duši all käima, muidu ei maga hästi.

2) Mis teeb sind õnnelikuks?

Minu elukaaslane, meie koer, perekond (noh, enamik neist), looduses viibimine, hea toit ja minu töö.

3) Kuidas säilitad tasakaalu oma igapäevases rutiinis?

Töötan enamuse ajast kodus. Sain aru, et kontoris töötamine on minu jaoks väga pingeline ja ei toimi. Esiteks ei meeldi mulle liiga kaua arvuti taga istuda. Ma pean liikuma iga 20 minuti järel. Ma ei tea täpselt, ma ei pööra kunagi tähelepanu, aga ma tõusen päris tihti. Kontoris pole lihtsalt millegi pärast aega püsti tõusta. Ja kui ma töötan kodus, saan kõik oma kodutööd meilide ja kõnede vahel tehtud ning ma ei ole sellest stressis. Kui olen terve päeva kontoris ja tulen tagasi, siis kogu koristamine, pesupesemine ja söögitegemine jne ootab mind ikka ees. See on nagu teisele tööle tulemine...

 

looduskosmeetika

 

4) Mida hindad oma tervise hoidmise juures kõige rohkem?

Tasakaalustatud toidu söömist, mis on võimalikult puhas ja kemikaalide vaba.

5) Mida sa ilutooteid valides silmas pead?

Loen alati koostisosade silte. Need peavad olema puhtad, aga ka lõhnama hästi. Armastan ürdilõhna, kuid ei talu sünteetilisi magusaid puuviljaseid või lillelisi aroome.

6) Mis on sinu lemmik MaiWistiku toode?

Kahjuks ei ole mul ainult ühte, mida ma armastan oma Happikut, huulepalsamit ja Female Force'i. Nüüd meeldib mulle väga ka Freshik!

 

looduslik deodorant

 

7) Kas sul on mõni tore lugu, mida mõne tootega jagada?

Cupik osutus sel suvel putukahammustuste vastu üliefektiivseks! Kuid ka näiteks mu õe beebil ja mu poiss-sõbral oli mõlemal ekseem või mingi lööve ja Curetik oli sõna otseses mõttes ainus, mis neid aitas.

8) Kuidas on sinu suhe loodusega?

Soovin, et saaksin rohkem looduses viibida, aga saan siiski päris hästi hakkama. Ma armastan väga metsa energiat ja lähen iga kord, kui vähegi selleks on võimalust. Tunnen end alati väga ühenduses, kuid olen kohe tasakaalust väljas, kui mul pole pikemat aega (mis minu jaoks võib tähendada nädalat) loodusesse ligipääsu.

 

looduskosmeetika

 

9) Mis on su lemmik aastaaeg? Miks?

Hmm... ma armastan neid kõiki. Raske on valida. Talv on oma lume ja rahulikkuse pärast parim. Kevad on õitsemise ja jahedate hommikute/õhtute pärast parim. Suvi on päikesepaiste tõttu parim, kuigi mulle tõesti ei meeldi, kui on liiga palav, ja sügis selle kuldsete värvide pärast.

10) Milline taimetee on sinu lemmik?

Armastan melissi ja punast vaarikalehte :) Aga ka nõgest ja piparmünti. Minu maja on nagu teepood!

 

looduskosmeetika

 

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist moderaatori poolt heaks kiita.