Milline meigialuskreem tagab loomuliku, kauni ja kumava jumestuse?

Looduslik, orgaaniline, puhas, roheline, mittetoksiline – kõiki neid sõnu kasutatakse läbipaistvama ilutööstuse suunas liikumisel. Looduslik ilu viitab nahahooldus- ja kosmeetikatoodetele, mis on valmistatud ilma inimestele või keskkonnale kahjulike koostisosadeta. Üks silmatorkavamaid erinevusi tavaliste ja puhaste ilutoodete vahel on tähelepanu koostisosadele. Erinevalt toiduainetööstusest on traditsioonilised ilubrändid juba aastaid müünud ​​uskumatult pikkade koostisosade loendiga tooteid. Lisaks kannavad paljud neist koostisosadest keerulisi nimetusi, mis muudab nimekirja tavatarbija jaoks raskesti mõistetavaks.

 

MaiWistik on läbipaistvuse ja lihtsuse rõhutamiseks toonud kokku Loomuliku Ilu Saadikute liikumise. Need naised esindavad täielikult seda, millised on meie väärtushinnangud ja kuidas läbi kvaliteedi, helguse, rõõmu ja naturaalsuse soovime maalima enda ümber näha. Nende käest võid igal hetkel küsida tootesoovitust või kogemuslugusid, sest nemad on pikaaegsed MaiWistiku toodete kasutajad ning see on ka üks suur põhjus, miks nad on meie Loomuliku Ilu Saadikuks ideaalsed kaunitarid.

Oktoobris vestlesime eluliste küsimuste üle holistilise coachi ja jumestuskunstniku Kaia Valdmaaga. Kaia soojus kiirgab kaugele isegi läbi kirjapildi :)

 

looduskosmeetika

 

1) Kas sul on mõni rutiin, mis annab päevale tõuke või just võtab päeva tempo maha?


Ma armastan, armastan, armastan hommikuid. Olen täiesti hommiku inimene ja armastan koos päevaga ärkamist. Minu hommikurutiini juurde kuulub alati 1L sidrunivett, liikumine (jõutrenn, jooga, jooks, kiirkõnd või pehme jalutuskäik, vastavalt, mida mu keha parasjagu vajab) ja vaikus ehk meditatsioon. Kui pikemalt aega on, siis haaran oma värskelt tehtud smuuti ja aurava kohvitassi ning kirjutan päevikusse oma mõtteid, tundeid, ideid, plaane, rõõme ja muresid. Mis parasjagu seest tuleb. See kõik laeb mind eesootavaks päevaks.

Õhtuid meeldib mulle lõpetada ilma ekraanideta. Sageli koristan natuke kodu, et luua puhas ruum uueks päevaks, põletan sinna juurde küünlaid või viirukeid, kuulan mõnusat muusikat. Ideaalne on kui jõuan teha veel pisut venitusharjutusi, pehmet hingamist ja tänulikkuse praktikat.

Aga kuna ma olen ka lihtsalt inimene ja vahel kõike ei jõua, siis valin hommikust ja õhtust vähemalt ühe praktika - kasvõi 5 minutit.  Näiteks, kui päev on olnud pikk, teen tänupraktikat õhtul voodis, kas koos oma kallimaga või enda peas. Enne magama jäämist käin mõttes üle oma päeva lemmik hetked ja inimesed. Niimoodi on hea uinuda positiivsel lainel ja see laine kannab ka veel siis, kui järgmisel hommikul ärkan :) 

 

2) Mis sind õnnelikuks teeb?

  • Aeg iseendale. See laetud ja täidetud tunne. Mmmm!!
  • Hommikukohv
  • Päike
  • Kallimaga koos unistamine
  • Koeraga jalutamine
  • Heade naistega veedetud aeg
  • Pühapäeva hommikul pannkookide küpsetamine
  • Jalutuskäigud looduses
  • Kõht kõveras naermine
  • Minu holistilise coachingu töö
  • Ilu loomine - näiteks, ma armastan endale ja teistele meigi tegemist, see on minu jaoks rituaal

 

3) Mida hindad oma tervise hoidmise juures enim?

Ma nii hindan oma tervise juures seda, kui peenelt minu keha minuga suhtleb. Kuidas ta mulle esialgu vaikselt ja siis juba valjemini märku annab, kui olen ta vahel unustanud. Kui olen unustanud piisavalt magada, mängida, logeleda, tasakaalukalt süüa, vaikuse hetki võtta ja olen end matnud oma to-do listi alla, tuletab mu keha seda mulle meelde.

Meil kõigil on see sisemine kompass olemas. Peame hakkama oma kehatundeid lihtsalt rohkem tähele panema.  Oma väsimust, pinget või vaevumärgatavat valuaistingut mõnes oma keha osas, inspiratsiooni ja elevuse langust jne. Need kõik on märgid, millega keha kommunikeerib, et ta vajab tähelepanu.

Ehk siis hindan nii väga kui võimas mu keha on ja kuidas tal on minuga suhtlemiseks oma keel. Andmaks teada, kus ma omadega hetkel olen. Mis seis on mu füüsilise ja vaimse tervisega. Kui ma võtan hetke, et kuulata ja märgata ning keha märguannete järgi toimetada, võib aastaid haige olemata ja super energiaga elada.

 

looduskosmeetika

 

 

4) Mille põhjal valid ilutooted?

Valin võimalusel neid tooteid, mis on pärit lähedalt, sisaldavad võimalikult väheseid koostisosi, on looduslikud, toodetud jätkusuutlikult, ilma meie suurematele ja väiksematele elusolenditele liiga tegemata. 

Jumestajana kasutan ka looduskosmeetikat, mis on tänapäeval õnneks aina enam kättesaadav. Esiteks, on see minu isiklike väärtustega kooskõlas ja nii saan oma klientide ilu kõige paremal viisil rõhutada. Teiseks on kindel, et ka kliendi nahk pärast ei reageeri ega näe meigikihi all kunstlik välja. 

 

5) Milline on sinu lemmik MaiWistiku toode? Kas mõni toode on üllatanud?

Kust ma alustan? Kõik on üllatanud ja kõik on lemmikud :) Armastan näosalvi Happik, see on mul kasutusel igapäevaselt näokreemina, silmakreemina ja huulepalsamina. Nii hea meel, et Happik on ka nüüd eraldi huulepalsamina olemas. Super mõnus on võitada huuled ööseks Happikuga sisse ja hommikul tervitab mind pehme ja lopsakas suu.

Teiseks, absoluutselt asendamatu punniravi või (üllatus-üllatus) ka kannalõhede tervendaja on Cupik. Kuigi ta on mõeldud esialgselt sääse- ja putukahammustuse raviks, toimib ta vistrike korral väga hästi. Puhastan õhtul naha ära ja tupsutan punnid Cupikuga üle ning hommikuks on nahk oluliselt rahulikum ja punnid tagasi tõmmanud.

Fresikut fännan seetõttu, et olen ka ise juba aastaid endale koduste vahenditega deodoranti valmistanud. Mul ei tule enam mõttessegi oma kaelaalustele, kus asuvad meie lümfisõlmed, mida keemilist määrida.

Lisaks, ei saa ma üle ega ümber kehakoorijast Female Force. See mõnus eeterliku õli lõhn on duši all nagu aroomivann, aga seda kõige pehmemas ja õrnemas mõttes. Nii mõnus, et nahk ei vaja peale seda kreemi või õliga määrimist, sest kehakoorija on see juba sees. 

 

6) Kas sul on mõni tore lugu mõne tootega jagada? Mis kogemuse oled kasutades saanud vms?

Tore lugu on see, et ükskord unustasin ühele fotosessioonile meiki tegema minnes koju meigialuskreemi. See on oluline toode, et nahk oleks meigi all niisutatud, ühtlane ja meik püsiks veatu ning kauem peal. Juhuslikult oli mul sel päeval kaasas näosalv Happik. Juhtuski nii, et kliendil oli väga kuiv nahk, mis vajas korralikku niisutust ja kasutasin Happikut meigi aluskreemina. Meik tuli üliilus ja kumav. Klient hiljem kiitis, kui väga ta mu aluskreemi armastab, et tal pole meik kunagi nii loomulik, kaunis ja kumav olnud, kuna tal on tavaliselt väga kuiv nahk. Ma kirjutan selle täielikult Happiku arvele. Sellest saadik on Happik mul alati meigikohvris kaasa ja ta on ka hiljem käiku läinud. Eriti nüüd sügise ja talve ajal, kui meie põhjamaa nahk rohkem niisutavat pai vajab.

 

 looduskosmeetika

 

7) Kuidas on sinu suhted loodusega? Kas sul on mõni lemmikpaik Eestis?

Loodus on osa minust ja mina olen osa temast. Meil on vastastikku austav ja armastav suhe. Loodus on minu kodu, mu tasakaalupunkt, mu laadija, hoidja ja toitja. Nagu armastav vanaema, kelle juurde on alati hea tulla. Olenemata ilmaoludest, käin ma õues iga päev loodusega suhtlemas ja kontakti leidmas. Läbi selle säilib mul endaga parem ühendus.

Lemmikpaiku on nii palju! Eesti rabad, männimetsad, mereääred, allikad. Nad kõik on mu lemmikud. Küll, aga on minu jaoks on midagi maagilist metsa ja veekogu kombinatsioonis. Kui need asetsevad koos. Kui astun metsast välja ja vastas tervitab meri või metsa keskel on veesilm - järv või jõgi. Mmm, kui mõnus. Üks maandab, teine taastab. Üks toetab, teine pakub suuremat perspektiivi, laiemat silmapiiri. Üks pakub kindlust ja teine voolamist. 

 

8) Milline on su lemmik aastaaeg? Miks?

Kuigi Eesti sügis ja talv on ka ilusad, siis kevad ja suvi on minu lemmikud. See looduse ja valguse tärkamise aeg on minu jaoks nii maagiline. See ootus ja lootus, mis on siis õhus ja inimeste nägudes on nii helge. 

 

9) Millised ravimtaime teed on sinu lemmikud?

Sõltub olukorrast, aga igapäevasteks kaaslasteks on piparmünt, meliss ja nurmenukk.

 

10) Kuidas sa ennast maandad?

Looduses liikudes, oma naistega kohtudes, trenni tehes, vanemate juures Lõuna-Eestis logeledes ja aiatöid tehes.

 

11) Mis on sinu 3 väärtushinnangut, milleta sa ühtegi otsust ei langeta?

Juba mõnda aega tean, et minu eluülesanne on olla armastuse ja ühenduse looja. Ehk siis kraadin alati oma tegemisi ja otsuseid selle kahe väärtuse vastu - kas see järgnev samm, projekt või otsus loob mulle ja siia maailma rohkem armastust ja ühendust või mitte. Nii on lihtsam elada, kui tean, et liigun oma eluülesandega kooskõlas. 

 

12) Kui saaksid ühte asja maailmas muuta, siis mis see oleks?

Et naised teaksid kui vägevad nad tegelikult on.

 

13) Mis on see üks asi, mis alati on sinu kosmeetikakotis?

Huulepalsam :)

 

huulepalsam

 

14) Kas oled rohkem külma duši või sooja sauna sõber? Miks?

Mõlema! Ma olen rohkem hetkes otsustaja :) Ma püüan enda vastu olla pehme ja luban oma kehal alati valida ega sunni teda, kui külm vesi ei tundu hetkes ahvatlev. Olen igasugu ekstreemsusi oma keha peal katsetanud ja jõudnud teadmiseni, et ma võin alati valida. Midagi ei pea, aga kõike võib.

Nii nagu meie loodus toimetab tsüklite ja aastaaegade järgi, on ka naise keha tsükliline. Järgin oma keha sisemisi aastaaegu ja ei sunni näiteks oma keha külma duši alla, kui mul on sisemine sügis või talv ning keha vajab hoopis rohkem soojust ja hellitust. Samal ajal sisemise kevade ja suve kestel on mul vahel lausa vajadus külma duši või jahedas vees ujumise järgi. Ilmselt eriti selle energia järele, mis saabub peale külmast tulekut. See on mingitel hetkel nii magus, lausa parimas mõttes sõltuvust tekitav.

Ehk siis ma armastan mõlemat külma duši ja sooja sauna, vastavalt sellele, mida mu keha hetkel vajab.

 

looduskosmeetika



15) Kui võtta sult ära kõik rollid, siis kuidas sa end tutvustaksid?

Ma olen elurändur. Mulle meeldib seigelda ja avastada maailma enda sees ja endast välja pool. 

Ma armastan siirust ja ehedust. Armastan seda iseendas ja võtan nii suure kingitusena, kui saan osa mõne teise olevuse ausas olemisest.

Mulle meeldib mõista, mis oli enne mind ja miks minu hing valis siia tulla. Mulle meeldib paljajalu mudas lirtsuda ja suurlinna pilvelõhkuja katusel vihmavarjuga kokteili juua. Mulle hindan vanaemade ja vanaisade tarkust ning ka tulevikutehnoloogiaid, mis meie maailma paremaks muudavad. Ma olen sild materiaalse ja vaimse maailma vahel. Toon vaimse maailma teadmised ja praktikad materiaalsesse maailma ja vastupidi. Et kogu maailm saaks kogeda rohkem ühendust ja vähem eraldatust. Kõik hinnangud nagu “Ahh, need mediteerijad on uhhuud või pankurid on ahned rahahaid”, on ju eraldav. Meil on mõlemat vaja. Vaikusehetki ja raha. Mõlemal poolel on mõlema tarkusi vaja. Mina olengi selle ühenduse looja - eelkõige iseenda sees. Vaid nii saan seda ka välja poole kiirata, teiste jaoks.

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist moderaatori poolt heaks kiita.