Kas teadsid, et isegi putukad hindavad loomulikku ilu?

Loomulik ilu tähendab tõelist ilu, mis on selle algsel või loomupärasel kujul. Loomulikku ilu ei ole vaja saavutada midagi tehes või kandes ehk teisisõnu tehes plastilist kirurgiat, kandes meiki või lisades lisandeid oma kehale. Loomulikku ilu saab lihtsalt rakendada tänu kõigele sellele, mis on loomulikult sulle antud.

Kindlasti oled juba märganud MaiWistiku LIS inimesi ehk Loomuliku Ilu Saadikuid. Nemad on meie imelise mõtteviisi edasiviijad ja rõõmsad toodete kasutajad. Juulikuus vestlesime Tantsugeeni kaasasutaja Regina Teinoga põnevate eluliste küsimuste üle. Rekuga vesteldes kumab tema tõsiselt soe ja positiivne sära isegi läbi kirjapildi.

 

loomulik ilu

 

1. Kas sul on mõni rutiin, mis annab päevale tõuke või just võtab päeva tempo maha?

Mul on pisikesi rutiinikesi..oojaaa ja pigem rohkem kui vähem, aga kõiki neid teen või ei tee vastavalt sellele, et mis mo päev parasjagu toob ja kuidas aega jagama peab. Küll aga algab ja lõppeb mo päev raudkindlalt juba üle nelja kuu igapäevaselt sellega, et teen oma näole ühe suure ja mõnusalt õnneliku pai, kui määrin sellele Happik näopalsamit!

2. Mis sind õnnelikuks teeb?

Ei tahaks imalalt kõlada, aga ELU ISE – need inimesed, kõik need erinevad toredad küljed ning isegi need „aga-d“!

3. Mida hindad oma tervise hoidmise juures enim?

Oma tervist hoida või turgutada meeldib mulle esmalt liikumisega ja seejärel kõige muuga, mida sel hetkel oluliseks pean ja järgida jõuan.

4. Mille põhjal valid ilutooted?

Esimene kriteerium on kindlasti võimalikult looduslik ja kehasõbralik toode.

5. Milline on sinu lemmik MaiWistik toode? Kas mõni toode on üllatanud?

Hetke lemmik on kahtlemata Happik ja tema rabas mind koheselt. Sobib nii soojas kui ka külmas kliimas ning niisutab nahka imeliselt! Nauding tervele näole!

 

näokreem

 

6. Kas sul on mõni tore lugu mõne tootega jagada? Mis kogemuse oled kasutades saanud?

Olen täheldanud, et ka meie koduloomad armastavad Happiku lõhna väga – alati kui olen nägu kreemitanud ja lõhn on kätel, siis nuusutatakse hoolega. Kahjuks märkasin muidugi ka reisil viibides, et mõnusalt priskele õueprussakale meeldis lõhn nii väga, et võttis rahulikult aega, et spaatlit noolida ja nuusutada, nii et kahtlustasin eemalt, et tegemist on mõne muu putukaga, sest sellist hoolt ja armastust ühes nautlemisega polnud enne nende juures kohanud.

7. Kuidas on sinu suhted loodusega? Kas sul on mõni lemmikpaik Eestis?

Loodus. Oeh. Armastan nagu me kõik ilmselt! Lemmikpaika pole. Pigem on vaja rahulikku hetke, et märgata, lemmikpaik on teinekord pungad puul, ilus vaade metsale või no taevas - alatiiii! Lademetes lemmikuid!

8. Milline on su lemmik aastaaeg? Miks?

Igal aastaajal on oma võlud, aga kuna mulle meeldib pigem soe kliima ja me elame siiski Eestis, siis tuleb öelda, et suvi.

9. Millised ravimtaime teed on sinu lemmikud?

Ma ei ole väga suur teejooja, seega pole ka väga palju eksperimenteerinud. Aga kui tee, siis kindla peale minek on minu puhul piparmünt.

10. Kuidas sa ennast maandad?

Liikumine, treening, sõbrad, lugemine, muusika – miksides vastavalt vajadusele.

 

looduskosmeetika

 

11. Mis on sinu 3 väärtushinnangut, milleta sa ühtegi otsust ei langeta?

Ma proovin alati olla aus, arvestav ning lähtuda sellest, mis just minu süda mulle ütleb. Üks mo kallis inimene kinkis mulle käevõru, kus on lause: „Ainult südamega näed hästi!“ – see on lause, mida armastan endaga kaasas kanda.

12. Kui saaksid ühte asja maailmas muuta, siis mis see oleks?

Arutasime just sõbrannaga täna seda teemat ning kui see oleks võimalik, siis kaotaks maailmast vägivalla ja kurjuse – igas vormis. Jah, see kõlab taas „cheesy“-lt, aga sealt tahaks alustada.

13. Mis on see üks asi, mis alati on sinu kosmeetikakotis?

Ma olen naine, kellele väga meeldib, kui huultel on värvi, nii et ilmselt siis see. Eeldades muidugi, et hommikul võis enne juba ikka Happiku näole ära panna.

14. Kas oled rohkem külma duši või sooja sauna sõber? Miks?

Tegelikult olen ma sooja duši sõber või siis külm dušš peale kuuma sauna.

15. Kui võtta sult ära kõik rollid, siis kuidas sa end tutvustaksid?

Jäin siinkohal jänni, sest tegemist on nii võimsa küsimusega. Seega küsisin kõrvalt abi ning sain imearmsa lause: „Inimene, kellele on kaasa antud palju energiat elamiseks/tegutsemiseks ning seeläbi jagada seda ka teistele.“

 

looduslik ilu

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published